Thursday, November 25, 2010

Perut Kekenyangan...

4 comments
Blurppp...Alhamdulillah. tersendawa pulak..hehe


Mood flu malam ni. selesema plus bersin (nikmatnya). Perut lapar gagah juga bawa motor cari burger daging special( plan menu malam ni)




Sesampai je kedai burger brader Awang, terus order tapi baru terperasaan ada kedai baru menapak sebelah kedai brader Awang. Ronda-ronda kejap rupanya brader sorang ni  jual nasi ayam. Perut pun mengidam nak makan nasi terus aku order sebungkus.






Berselera juga aku time mood tak okey ni..Apa nak kira perut tengah lapar. Bedal jeee..hehehe..Biasalah hidup sorang-sorang, makan minum kedai-kedai yang uruskan...hehehe..


*mood bosan plus mood flu...saja ja suka-suka nak tulis entri ni..

4 comments:

Post a Comment

 
best linux hosting