Monday, December 20, 2010

Assalamualaikum

2 comments
from google
Dekat seminggu aku tidak update blog. Memandangkan mood aku yang tak seberapa ok menghadapi dugaan mendatang. Namun aku redha dengan segala ujian yang menimpa. Sekurang-kurangnya akan menyedarkan kita agar tidak terus dalam kelalaian. Perpisahan antara aku dan tunang aku akhirnya terjadi juga selepas tiada kata sepakat untuk terus mengharmonikan perhubungan diambil. Atas permintaan beliau, dengan rela hati aku melepaskan beliau pergi. Kecewa tu memanglah terasa tapi apakan daya. Tak kan aku nak bunuh diri?hehe.. tidak akan aku buat kerja terkutuk tu.Terimalah hakikat ye memang tiada jodoh.

Sekarang semuanya dah ok, jadi aku bolehlah kembali update blog dan meneruskan dunia ku untuk berblogging. Tentu aku terlepas banyak perkembangan dari rakan-rakan blog. Aku mintak maaf banyak-banyak yee...hehe..Teruskan bergumbira ya..

Have a nice day to all my freind..hehehe

2 comments:

Post a Comment

 
best linux hosting