Saturday, December 11, 2010

KL International Motorshow-KLIMS 2010

1 comments
Gambar dari Kosmo
Acara pemotoran terbesar di Malaysia, Kuala Lumpur International Motor Show (KLIMS 2010) akan melabuhkan tirainya. Kali terakhir dianjurkan lima tahun lalu, ia boleh dikatakan sebagai destinasi wajib pergi bagi semua peminat kereta.


Di KLIMS, para pengunjung dihidangkan dengan pelbagai jenama kereta di bawah satu bumbung. Antaranya termasuklah model yang sudah berada di pasaran, bakal menjengah bilik-bilik pameran tidak lama lagi mahupun model-model konsep berteknologi tinggi dan reka bentuk futuristik


Klik sini untuk baca selanjutnya.
Gambar dari Kosmo
Kepada peminat-peminat kereta silalah berkejar ke sana bagi input terkini mengenai dunia permotoran moden dan futuristik. Sekarang pula tengah top kereta dengan versi hibrid. Honda adalah antara pengeluar kereta versi hybrid ( Civic dan Insight). Jentera Hyrid dikatakan mesra alam dan kurang penggunaan minyak memandangkan dunia sekarang dihimpit dengan harga minyak yang membebankan. Ada ura-ura dok kata, kereta hybrid harganya jauh lebih murah daripada kereta konvensional. Kalau dah rasa cukup berkenan, belilah sebiji versi hybrid.sekian =)

1 comments:

Post a Comment

 
best linux hosting